Rock The City 2011 – Day 1

Pentru că trăim în România și totul trebuie să fie mai complicat decât ar fi normal să fie, niște organizatori de festivaluri s-au gândit ei cu mintea lor creață că ar fi nemaipomenit dacă ar organiza două festivaluri exact în aceeași perioadă: 1-3 iulie. Nu ar fi fost o problemă dacă s-ar fi adresat, fiecare în parte, unui public diferit, însă targetul, cel puțin pentru prima zi, a cam fost identic.

Așa că, având bilete la ambele festivaluri, a trebuit să mă decid: Therapy? și Prodigy sau OCS, Flogging Molly și Skunk Anansie? Rock The City sau B’ESTFEST?
În cele din urmă am ales Rock The City, poate mai mult pentru faptul că acum 15 ani eram mare fan Prodigy și speram foarte multe de la concertul de vineri seara. Nu am fost dezamăgit.

Am ajuns la Piața Constituției pe la 19.30 când bubuiau în boxe „macaralele” lui Ultra TT (Titi Bălteanu) pe care îl cunoașteți de la „Școala Vedetelor”.

Publicul era încă în număr mic, pe margine erau prezente standurile cu bere, sucuri, popcorn si hot-dog (cine vine la concert să mănânce hot-dog?), revista Cațavencii își făcea deja publicitate la fel ca și Mitsubishi care adusese câteva mașini prin Piață. Mai erau aruncate pe acolo un stand amărât de tricouri pentru adulți și unul pentru copii.

Ultra TT s-a prezentat destul de ok, live, cu formație ce a prestat bine, însă și-a dorit prea mult a fi o clonă a celor de la Prodigy. Nu a fost prea pe gustul publicului cam rarefiat.

Therapy? s-au descurcat și ei binișor, dar cunoscuți publicului doar cu melodia „Diane”, ultima melodie interpretată.

Și, după o așteptare chinuitoare ce a durat vreo 40 de minute, au venit EI. Mai bătrâni, cu neveste și copii acasă, dar cu aceeași energie ca acum aproape 20 de ani: The Prodigy.
Show-ul a fost fantastic: melodiile noi (de pe Invaders Must Die) intercalate cu melodiile vechi (de pe Music For The Jilted Generation și Fat Of The Land) i-au scos din amorțeală și pe cei mai puturoși.

Au prestat și un bis de 3 melodii, ultima fiind Out Of Space.

Manafu (www.manafu.ro) a postat un video de la Vodoo People, filmat, cred, cu un iPhone 4:

Reclame

Despre Aurelian Ion
Programator

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: