Căști stereo Bluetooth Nokia BH-214

Nokia BH-214 este un foarte elegant set de căști stereo bluetooth fiind compatibile cu orice dispozitiv (telefon, media player etc.) ce suportă streamingul audio A2DP.

Căștile sunt de tip in-ear (dop), oferă un sunet plăcut însă nu prea puternic (probabil că reglementările europene nu permit prea mulți decibeli), au o formă simplă și plăcută, înconjurate fiind la bază de un mic ornament cu aspect metalic. Partea bună este că sunt conectate la receptorul bluetooh printr-un jack de 3.5 mm, putând fi astfel schimbate cu orice alt tip de căști.

Receptorul bluetooth are dimensiunile de 51 x 39 x 18 mm cu o greutate de 17,8 grame având pe el butoanele de control melodii pe partea frontală iar butoanele de volum și ledurile de stare în lateral.

Conectarea cu telefonul (iPhone 3GS) a fost foarte simplă: am pornit receptorul căștilor, a pornit în modul căutare (un indicator albastru intermitent semnaliza această stare), am activat bluetoothul telefonului, a fost găsit ca dispozitiv, l-am conectat și gata: puteam auzi muzica în căști.

Dispozitivul se mai laudă cu 300 ore în stand-by, 7 ore de ascultat muzică sau 8 ore de convorbire și o durată de încărcare de 2 ore.

Singurul lucru cu care nu m-am împăcat au fost căștile de tip in-ear care nu reușesc să-mi stea în ureche de nici-un fel dar asta este doar o părere subiectivă.

În pachet se găsesc următoarele: receptorul bluetooth, setul de căști stereo, încărcătorul de rețea cu mufă de 2 mm, seturi de doape pentru căști de diferite dimensiuni, ghidul de utilizare.

Căștile pot fi achiziționate de aici

Reclame

Despre Aurelian Ion
Programator

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: