miniPRIX la puterea online

Am descoperit miniPRIX acum câțiva ani, în timpul facultății, când încă mai exista magazinul de pe I.C. Brătianu, București.

Era perioada când centrele comerciale de tip Mall încă nu apăruseră, cele mai frecventate magazine de haine acceptabile ca preț erau IDM-ul Basarab, Magazinul Obor, Magazinul Titan sau aripa Călărași din Magazinul Unirea.

E, miniPRIX-ul de care vă vorbeam mai sus mi-a făcut o impresie foarte bună datorită mai ales raportului foarte bun calitate/preț dar și datorită modului de prezentare și a personalului agreabil.

Anii au trecut, criza a venit (și încă nu s-a încheiat), multe afaceri au dat faliment, miniPRIX-ul din Brătianu a dispărut, dar afacerea a continuat și s-a axat din ce în ce mai mult pe online, iar acum despre acest magazin online ar trebui să-mi dau cu părerea.

Prima impresie: aerisit, rapid, fără brizbriz-uri, categoriile de produse pot fi accesate foarte rapid prin intermediul meniului din partea de sus a paginii, se pot face comentarii la produse prin intermediul unui plug-in FaceBook.

Crearea contului a durat extrem de puțin (cred că mai puțin de 30 de secunde) și nu a necesitat activare pe email (+ la viteză, – la securitate).

Ca și categorii de produse, pot fi găsite aici haine de damă, haine bărbătești, haine de copii, haine cu mărimi speciale (pentru cei mai durdulii), încălțăminte sau accesorii.

Din păcate, oferta de produse nu este foarte bogată, numărul articolelor pentru bărbați fiind destul de mic.

Legat de comandă, doresc să precizez că produsele pot fi livrate doar la adresa clientului, persoană fizică sau juridică dar fi fost interesant dacă s-ar fi putut ridica și din magazin iar plata se poate face doar ramburs la livrare (nu există opțiune de plata cu cardul). Costul transportului este de 16 lei pentru comanda sub 100 de lei și gratuit peste.

O altă problemă, dar aceasta fiind problema tuturor magazinelor online de haine, este aceea că produsele nu pot fi probate. Chiar dacă se știe măsura unui articol de îmbrăcăminte, până nu îl îmbraci și te uiți în oglindă să vezi cum „îți vine” nu prea îți dă mâna să îl cumperi. Ai totuși posibilitatea de a face retur, dar asta înseamnă timp pierdut.

Un articol care mi s-a părut interesant și pe care chiar mi-aș dori să îl pun pe mine, ar fi această pereche de Jeans de culoare bleumarin cu un preț imbatabil: doar 49 de lei.

Acest articol nu ar fi putut exista fără sprijinul lui Blogatu

Reclame

Despre Aurelian Ion
Programator

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: